Vintervedligeholdelse

15. oktober 2014 By In Klubben
Rate this item
(0 votes)

Flyvesæsonen er desværre ved at være ovre og det er tid til at komme igang med vintervedligeholdelsen af vores materiel. Vintervedligeholdelsen af klubbens materiel foregår primært i weekenderne fra kl 10-17 i månederne november, januar og februar. Der vil hver dag være en dagsleder, som er instrueret i hvad der skal laves, herudover skal der være et arbejdshold på 5 personer. Dette giver at hvert medlem skal afsætte 5 weekend dage til vintervedligeholdelsen (Som også er en rigtig god anledning til at finde ud af mere om hvordan flyene fungerer)

Der bydes ind på dage via doodlen som findes her http://doodle.com/rrby8htpvrmme6sc

De første 2 weekender bliver der lavet vintervedligeholdelse på TR, herefter bliver den sat i opvarmet hangar på Chr Hede da de skal låne vores vogn for at få deres 21'er malet om i Polen. Herefter tager vi resten af klubbens fly og materiel på skift.

Vintervedligeholdelse af materiellet har også en papirmæssigt ret stor side (ARC Review), derfor er enkelte medlemmer dedikeret til denne del for både private og klubfly. Denne har vi fokus på skal være afleveret  og afsluttet inden nytår.

Private fly skal primært lave vintervedligeholdelse i december måned fra 1. december til 4 januar, hvor værkstedet vil være ryddet for klubfly.

Koordinator for vintervedligeholdelse
Lars Jensen

ARC Review
Anders Borbye
Michael Rasmussen

Dagsledere (Dagsleder doodle kan ses på http://doodle.com/vwnfg2ikh2rfns6p)
Kristian Hastrup
Martin Broesbøl
Michael Fog
Mikkel Als
Morten Mikkelsen

Arbejdshold
Alle øvrige aktive medlemmer

Mvh Lars Jensen

 

 

 

Read 1500 times Last modified on torsdag, 16 oktober 2014 12:16
Login to post comments

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Aarhus Svæveflyveklub