Glædelig jul...

16. december 2015 By Michael R In Klubben
Rate this item
(1 Vote)

Kære Medlem


Julen står for døren og derved er der ikke længe til 2015 er slut og 2016 begynder. 2015 har budt på megen aktivitet i Aarhus Svæveflyveklub, med flyvning i både ind og udland, for slet ikke at nævne Nytårskuren og Ildfesten.
I torsdags havde vi et medlemsmøde med Glögg, hvor vi kunne berette om nogle begivenheder, som utvivlsomt kommer til at gøre sæsonen 2016 til en noget anderledes sæson.
Bestyrelsen har igennem en årrække arbejdet på at løse nogle udfordringer med at løfte klubben til næste niveau. Den ene udfordring er at skaffe mere plads i hangaren. Den anden udfordring er at skaffe en tosædet flyver til videregående træning - gerne med motor. Det har vist sig at være svært at løse - vækst koster penge - og dem har vi manglet. Nu ser det dog ud som om der er løsninger på begge problematikker.
Til udvidelse af hangaren ´kunne vi i torsdags fortælle, at vi har modtaget tilsagn om et krone til krone tilskudsbeløb på kr. 540.000 fra Aarhus Kommune, anlægspuljen, under Sport og Fritid. Det er meget flot og noget der gør at vi bl.a. vil får mulighed for at få en større hangar.
DuoDiscus har siden 2007 været et ønske, men af primært økonomiske årsager ikke været en realistisk.
Lars Jensen har dog investeret i en DuoDiscus T, som brækkede vingerne sidste år. I Schweiz er der fundet en DuoDiscus, som gør det muligt at sætte andre vinger på den. De er netop afhentet og undervejs hjem. Flyet instrumenteres ud over standardinstrumenterne med 2x LX9000 og transponder og winglets. Det er vigtigt for mig at understrege at det er Lars' flyver, men det er planen at der indgås en aftale med klubben omkring brug, vedligeholdelse og ikke mindst afregning. Vi forventer at flyet er flyvene omkring april måned.
På klubbens vegne er jeg meget tilfreds med at vi kan banke to milepæle i på en gang. Det giver mange nye mulighed for alle medlemmer.
Det betyder dog også at vi har rigtigt meget vi skal nå henover vinteren. Både med S-teori og på værkstedet, så vi har brug for alle hænder i den kommende tid – også gerne i juleferien. De forskellige opgaver vil bliver annonceret på aasvk.dk, Facebook og som noget nyt SMS. Jeg håber at alle medlemmer vil bakke op omkring det og give en ekstra hånd.
Vedr. byggeprojekt, så er det på dagsorden til første bestyrelsesmøde i januar, hvor vi udpege en projekt- og styregruppe. Vi har stadig nogle ting der skal gå op men, vi håber på at vi tage første spadestik i løbet af januar måned.
Jeg håber vi ses i klubben i løbet af juleferien og ikke mindst til Nytårskuren, den 16. januar.


Til slut vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle medlemmer en Glædelig jul og et godt Nytår.


Michael

Read 625 times
Login to post comments

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Aarhus Svæveflyveklub