Snart sæsonstart

14. februar 2016 By In Klubben
Rate this item
(0 votes)

Hej Aarhus Svævere

Det er næsten svært at forstå efter en lang vinter, men der er snart sæsonstart, faktisk allerede D. 5 marts.

Inden sæsonstarten er der generalforsamlingen D. 24 februar og PFT teori aften D. 2 marts, info om disse er udsendt, men begge arrangementer er kl 19 de pågældende dage i klubhuset.

Flyene begynder at være klar, der har været nok at se til med en del uforudsete reparationer heriblandt en større reparation af junioreren og ls-1 eren havde også mange skjulte skader da lakken kom af. og ja så kom der en Duo Discus T under taget som også kræver lidt arbejde.

Status på flyene er et DG-300 er synet og klar, de kommende 2 weekender skal vi have synet LS4, ASW-19, ASK-21 og Twin Astir.

Junioreren er også næsten klar og skal kun være et par dage mere i værkstedet.

LS1'eren skal have malet registreringsbogstaver og cockpit i de kommende dage, så den er også på vej. Men den bliver ikke klar til sæsonstart, håber på midt i marts.

Duo Discus (Fox X) er også på vej, der var også flere skjulte skader men tidsplanen er at sende papirerne til trafikstyrelsen først i marts og have den i luften medio april.

Ang omskoling til Duo Discus T så sætter vi timekravet til 100 timer i starten, ønsker man at blive omskolet så kontakt mig, jeg forventer at starte op med en fælles teori omskolings aften. Timeprisen på den bliv 400,- i 2016, og flyvetid over 4 timer pr flyvning gratis.

Som sagt så er det 3 uger til sæsonstart og vi er ikke klar endnu... Så jeg håber du/I vil komme de kommende weekender og give en ekstra hjælpende hånd med.

Banen er stadig våd men hastigt ved at tørre, vi har langt om længe fået repareret vores bane tromle så de kommende uger skal der bruges en del timer på traktoren til at få tromlet - banen trænger rigtig meget så der skal nok mindst 2 runder til.

Kom ud og hjælp der skal samles, synes, skrues, fejes, vaskes, poleres, ryddes op.

Ang hangar projektet så afventer vi nu endelig byggetilladelse fra kommunen og forventer at starte midt i april på at bygge. Der bliver lavet 4 nye sektioner, hvilket giver os en tiltrængt fordobling af vores hangar plads.

Vi ses

Mvh Lars Jensen

Read 601 times
Login to post comments

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Aarhus Svæveflyveklub