Lars Jensen

14. februar 2016 In Klubben 0 comment

Hej Aarhus Svævere

Det er næsten svært at forstå efter en lang vinter, men der er snart sæsonstart, faktisk allerede D. 5 marts.

Inden sæsonstarten er der generalforsamlingen D. 24 februar og PFT teori aften D. 2 marts, info om disse er udsendt, men begge arrangementer er kl 19 de pågældende dage i klubhuset.

Flyene begynder at være klar, der har været nok at se til med en del uforudsete reparationer heriblandt en større reparation af junioreren og ls-1 eren havde også mange skjulte skader da lakken kom af. og ja så kom der en Duo Discus T under taget som også kræver lidt arbejde.

Status på flyene er et DG-300 er synet og klar, de kommende 2 weekender skal vi have synet LS4, ASW-19, ASK-21 og Twin Astir.

Junioreren er også næsten klar og skal kun være et par dage mere i værkstedet.

LS1'eren skal have malet registreringsbogstaver og cockpit i de kommende dage, så den er også på vej. Men den bliver ikke klar til sæsonstart, håber på midt i marts.

Duo Discus (Fox X) er også på vej, der var også flere skjulte skader men tidsplanen er at sende papirerne til trafikstyrelsen først i marts og have den i luften medio april.

Ang omskoling til Duo Discus T så sætter vi timekravet til 100 timer i starten, ønsker man at blive omskolet så kontakt mig, jeg forventer at starte op med en fælles teori omskolings aften. Timeprisen på den bliv 400,- i 2016, og flyvetid over 4 timer pr flyvning gratis.

Som sagt så er det 3 uger til sæsonstart og vi er ikke klar endnu... Så jeg håber du/I vil komme de kommende weekender og give en ekstra hjælpende hånd med.

Banen er stadig våd men hastigt ved at tørre, vi har langt om længe fået repareret vores bane tromle så de kommende uger skal der bruges en del timer på traktoren til at få tromlet - banen trænger rigtig meget så der skal nok mindst 2 runder til.

Kom ud og hjælp der skal samles, synes, skrues, fejes, vaskes, poleres, ryddes op.

Ang hangar projektet så afventer vi nu endelig byggetilladelse fra kommunen og forventer at starte midt i april på at bygge. Der bliver lavet 4 nye sektioner, hvilket giver os en tiltrængt fordobling af vores hangar plads.

Vi ses

Mvh Lars Jensen

8. februar 2016 In Klubben 0 comment

Onsdag d. 2 Marts er der PFT Teori Aften for alle klubbens piloter inklusiv elever og instruktører.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen deltagelse er obligatorisk...

Hvis man er forhindret så skriv en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den....

11. januar 2016 In Klubben 0 comment

I 2016 kommer tildeling af vagter til at foregå på samme måde som vintervedligehlodelse hvor man selv tilmelder sig.

Instruktion til systemet kan ses på dette link

Mere info vil foregå direkte fra vagtplanlæggeren på email og forum

15. oktober 2014 In Klubben 0 comment

Flyvesæsonen er desværre ved at være ovre og det er tid til at komme igang med vintervedligeholdelsen af vores materiel. Vintervedligeholdelsen af klubbens materiel foregår primært i weekenderne fra kl 10-17 i månederne november, januar og februar. Der vil hver dag være en dagsleder, som er instrueret i hvad der skal laves, herudover skal der være et arbejdshold på 5 personer. Dette giver at hvert medlem skal afsætte 5 weekend dage til vintervedligeholdelsen (Som også er en rigtig god anledning til at finde ud af mere om hvordan flyene fungerer)

Der bydes ind på dage via doodlen som findes her http://doodle.com/rrby8htpvrmme6sc

De første 2 weekender bliver der lavet vintervedligeholdelse på TR, herefter bliver den sat i opvarmet hangar på Chr Hede da de skal låne vores vogn for at få deres 21'er malet om i Polen. Herefter tager vi resten af klubbens fly og materiel på skift.

Vintervedligeholdelse af materiellet har også en papirmæssigt ret stor side (ARC Review), derfor er enkelte medlemmer dedikeret til denne del for både private og klubfly. Denne har vi fokus på skal være afleveret  og afsluttet inden nytår.

Private fly skal primært lave vintervedligeholdelse i december måned fra 1. december til 4 januar, hvor værkstedet vil være ryddet for klubfly.

Koordinator for vintervedligeholdelse
Lars Jensen

ARC Review
Anders Borbye
Michael Rasmussen

Dagsledere (Dagsleder doodle kan ses på http://doodle.com/vwnfg2ikh2rfns6p)
Kristian Hastrup
Martin Broesbøl
Michael Fog
Mikkel Als
Morten Mikkelsen

Arbejdshold
Alle øvrige aktive medlemmer

Mvh Lars Jensen

 

 

 

2. oktober 2014 In Klubben 0 comment

Du inviteres hermed til klubbens årlige landingskonkurrence, som finder sted lørdag d. 25. oktober. Reglerne for konkurrencen er ganske enkle og vil blive gennemgået under briefingen kl. 9.30.

Der flyves i ASK 21 og Junior, så alle kan være med, og der er præmier, som uddeles under pokalfesten samme aften.

Ved regnvejr flyttes konkurrencen til dagen efter.

2. oktober 2014 In NBEG / BEG Teori 0 comment

Vi laver et ekstra ekstra opstartskursus til BEG + NBEG d. 13 oktober kl 19-22 - da flere var forhindret i at deltage, herefter kører der træningsaftener tirsdag og torsdag aften kl 19-22 i oktober og november, med 1. trænings aften d. 14 oktober.

Prisen er samlet ca. 3.000 til kurset og prøven hos trafikstyrelsen.

Tilmelding til Lars på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / SMS 20472263

2. oktober 2014 In Klubben 0 comment

Du inviteres hermed til klubbens årlige pokalfest, som finder sted lørdag d. 25. oktober. kl 18.00.

Flyvechefen står for festmenuen som kommer til at koste 125,- pr person - og der er ingen undskyldning for ikke at komme for menuen bliver endnu bedre end sidste år :-)

Tilmelding i beskedfeltet herunder, på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tråd i forum / facebook.

 

21. januar 2014 In Klubben 0 comment

Hej

Lørdag og Søndag d. 22-23 februar er der forårsklargøring, hvor vi skal have samlet fly og ryddet op til sæsonen. Der afholdes samtidig PFT teori om formiddagen både lørdag og søndag.

Mvh Lars Jensen

 

20. januar 2014 In NBEG / BEG Teori 0 comment

Årets NBEG og BEG kursus afholdes fra d. 17 februar 2014 på følgende dage fra 19 - 22

Der er obligatorisk deltagelse på teoriaftenen d. 17 februar og derudover skal der mindst deltages på 6 aftener.

  • Mandag d. 17 februar
  • Onsdag d. 19 februar
  • Mandag d. 3 marts
  • Onsdag d. 5 marts
  • Mandag d. 10 marts
  • Onsdag d. 12 marts
  • Mandag d. 17 marts
  • Onsdag d. 19 marts

På kurset underviser Michael Rasmussen, med hjælp fra Poul Kjærgaard

Tilmelding skal ske inden 31 Januar på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

20. januar 2014 In NBEG / BEG Teori 0 comment

Alle som har fået konverteret deres gamle VHF bevis til NBEG skal op til fornyelses sprogtest inden 31 marts, såfremt man ikke allerede har fået taget denne test.

Der afholdes teoriaften d. 17 februar som er obligatorisk for ALLE deltagere.

Derudover skal hver deltager vælge mindst 3 aftener, der kan vælges imellem dage i doodle link herunder. 

http://www.doodle.com/35kfdchxengxutpz 

Kurset afholdes af MIchael Rasmussen med hjælp fra bl.a. Poul Kjærgaard. Kurset vil blive afholdt sammen med almindelig NBEG og BEG undervisning. 

Eksisterende VHF / NBEG bevis skal medbringes med d. 17 februar og fremvises.

Side 1 ud af 7

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Aarhus Svæveflyveklub