Anders Borbye
S-pilot, instruktør

Alder: 52

Antal flyvetimer: 300

Beskæftigelse: After Sales Manager

Svæveflyvning er en gammel drøm, oprindeligt pga. stilheden deroppe og natursceneriet, men siden har jeg fundet masser af grunde til at synes det er fantastisk. Udfordringer, klubkammeraterne, konkurrencer og muligheden for at videregive oplevelsen til andre interesserede.

Andreas Kuhlmann
S-pilot

Alder: 34

Antal flyvetimer: 30

Beskæftigelse: officer i Forsvaret.

Svæveflyvning er opfyldelsen af min drengedrøm om at blive pilot. Det tiltaler mig meget, at jeg i denne sport og denne klub kan nyde spændingen, udfordringerne og skønheden ved at flyve, og at jeg samtidig kan dele mine oplevelser med ligesindede entusiaster.

Hans Christian Bertelsen
S-pilot, junior danmarksmester

Alder: 23

Antal flyvetimer: 575

Beskæftigelse: medicinstuderende

Svæveflyvning er en abstraktion såvel som en absolut konkret udøvelse. Det er et medium hvorigennem teori og intellekt via et solidt håndelag og erfaringsniveau kan omsættes til hastighed, resultater og uforglemmelige oplevelser. Selvom der er tale om et uhyre komplekst sammenspil mellem ingeniørkunst, matematik, meteorologi og meget mere, så er oplevelsen banal. Du flyver. Mod og med dig selv.

Thor Paulli Andersen
S-pilot, privatpilot

Alder: 28

Antal flyvetimer: 200 i motorfly, 35 i svævefly

Beskæftigelse: ingeniør

Flyvning er en meditativ tilstand hvor jeg kan koncentrere mig om det, jeg elsker mest: at flyve. Fly har altid fascineret mig; de er smukke fartøjer der elegant kan løfte én op i et domæne der ellers er forbeholdt fugle. Til daglig arbejder jeg med aerodynamik i flyindustrien, og ved at dyrke flyvning i min fritid har jeg en stærk kobling mellem teori og praksis.

Oskar Minds
S-pilot, nordisk juniormester

Alder: 19

Antal flyvetimer: 200

Beskæftigelse: studerende på Aarhus Akademi

Flyvning har altid været min passion, og at få muligheden for at tage i luften som studerende med kun SU som indtjening er ikke andet end et mirakel. Jeg troede først det handlede om friheden i luften (som det også er for mange), men nu handler det mere om konkurrencer. Her bliver ens evner virkelig sat til prøve og adreanalinen arbejde i højeste gear. Man er oppe i luften i op til 5-6 timer og koncentrerer sig om at holde sig flyvende, mens man racer mod 30-40 andre fly på én gang. Jeg er medlem af Aarhus Svæveflyveklub, ikke kun pga. min passion for flyvning, men også pga. det sociale der er med klubbens fantastiske mennesker der alle deler en fælles passion samt hele landets svæveflyvesamfund, som er meget forbundet.